Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Max Andrews

Visita guiada a Billennium, a càrrec de l'artista Anna Moreno

L'artista Anna Moreno (Barcelona, 1984) centra la seva obra en el progrés social, la nostàlgia i la imaginació del futur pel que fa a tres instants en la història recent: el començament del segle 20 amb l'erupció de l’anarco-individualisme, els 70 i el naixement del retro-futurisme i els propers cinc minuts. Aquest últim instant prové d'una cita de J. G. Ballard en la qual explica que aquesta és la ciència ficció en la qual realment està interessat, descrivint un espai psicològic intern en lloc d'una galàxia distant dins de milers d'anys. Els projectes recents de Moreno barregen aquestes tres instàncies temporals amb narratives distòpiques, arquitectura progressista i literatura.

Coincidint amb la seva instal·lació, Billennium, que es pot visitar al COAC durant la Setmana d'Arquitectura, Anna Moreno durà a terme una visita guiada per la seva exposició en què ens parlarà de la seva trajectòria i de les seves vivències artístiques.

Billennium es realitza en el marc del projecte Beehave i és una de les intervencions a Barcelona d'aquest mateix projecte, organitzat per la Fundació Joan Miró de Barcelona.

Versió per a imprimirPDF version