Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
mural amb les paraules learning, knowledge, ability etc.

JORNADA: Habilitats i capacitats necessàries en els Facility Managers

El proper 19 de juny, l'Associació Catalana de Facility Management, en col·laboració amb el Grup de Treball de Facility Management, organitza al COAC la jornada 'Habilitats i capacitats necessàries en els Facility Managers' orientada a conèixer quines són les competències que han de tenir aquests gestor per a l'èxit en l'explotació dels edificis i les infraestructures, especialment aquells del sector industrial i terciari. 

Recupereu la jornada en vídeo:Com que l'actiu més improtant en la professió són les persones, la jornada també se centrarà en determinar quines són les habilitats que han de tenir els professionals que treballen en els diversos departaments de Facility Services i que, per tant, es coordinen amb el Facility Manager. 

 Per abordar totes aquestes qüestions, es comptarà amb diversos experts que faran una reflexió sobre la importància d'adquirir aquestes capacitats. A més a més, es proporcionaran eines per adquirir-les i treballar-les.  La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia. 

El programa de la jornada és el següent: 

18 h: Acreditacions

18.15 h: Presentació de l'acte a càrrec del Sr. Pere Castelltort i Sales, Secretari del COAC i el Sr. Manuel Jarrega, President de l'Associació Catalana de Facility Management

18.30 h: Habilitats necessàries per l'èxit en la gestió d'un Facility Manager a càrrec del Sr. Juanjo Planes, de KONSAC Group

18.50 h: Perfils i capacitats necessàries en les empreses de Facility Service amb ponències de:
- VEOLIA 
- Sr. Juan José Sala, Director d'Operacions del Grup IMAN
- Sr. Alex Casamada, CEO d'OPTIMA FACILITIES

19.35 h: Taula rodona

20 h: Tancament de l'acte a càrrec del Sr. Felip Neri, coordinador del Grup de Treball de Facility Management del COAC

20.05 h: Espai networking


 

 

Versió per a imprimirPDF version