Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

9a sessió d'Ecumenòpolis: "Instant city"

Imatge: 
Arxiu Prada Poole

9a. sessió del cicle Ecumenòpolis amb la projecció del film "Instant City"(Roberto Mardones Santistevan, Ibiza, 1971).

L'any 1971 l'International Council of the Societies of Industrial Design (ICSID) va celebrar el seu VII congrés a l'illa d'Eivissa, on va deixar de ser un esdeveniment professional per transformar-se en alguna cosa més semblant a un festival multimèdia. El congrés es desmarcà voluntàriament de les seves seus habituals. Moltes de les persones que es van acostar a l'illa amb el convenciment que allà "estava passant alguna cosa" es van allotjar a la Instant City, una construcció pneumàtica inflable i efímera que va acabar convertint-se en un enclavament on assajar noves formes de vida en comú.
Després de la projecció, Carlos Ferrater, un dels arquitectes impulsors de la Instant, conversarà via Skype amb José Miguel de Prada Poole, l'arquitecte especialitzat en estructures inflables que va proporcionar l'assessorament tècnic per a aquesta obra. Presentarà la sessió i moderarà la conversa Martí Peran, crític d'art i professor de la UB.
El cicle compta amb el patrocini de Moritz i la col.laboració d'EPSON, i en aquesta 9a sessió, agraïm al Museu d'Art Contemporani de Barcelona la cessió de l'obra "Instant City" per la projecció. 

Versió per a imprimirPDF version