Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Cursos intensius a preu reduït per a col·legiats. Aprofita'ls!

L’Escola Sert incorpora aquest 2014 en la seva programació una nova iniciativa: l’Escola Sert d’estiu. Amb un programa de formació intensiva, s’inicia el 30 de juny i recull els cursos que més vinculació tenen amb els nous perfils professionals: disseny d’aparadors, sostenibilitat urbanística, rehabilitació energètica i guies d’arquitectura. Els arquitectes col·legiats gaudeixen d’un preu molt reduït en la matrícula.
 

DISSENYAR UN APARADOR PER CAPTAR CLIENTS
L’aparador és un vehicle fonamental de comunicació entre el comerç i els clients, sintetitzant i reflectint el producte que es vol vendre. La crisi econòmica i la creixent competència han fet que prengui una rellevància sense precedents. El comerciant busca professionals especialitzats que puguin dissenyar, redactar, executar i gestionar projectes destinats a l’elaboració d’aparadors.

Direcció del curs:  Cristina Bosch, llicenciada en Art i Disseny. Ha estat Retail Design Manager en IKEA i actualment és consultora de Retail o Venda al detall, en els àmbits de comunicació de marca, disseny d’espais i mobiliari comercial, estratègies de marca i estratègies comercials. Carl Henrik Stacy, Graduat en Disseny de moda (St. Görans gymnasium, Estocolm) ha estat Visual merchandiserInterior designerCommunication & Interior design managerStore planner i Range presentation specialist a IKEA (1992-1998) i a KappAhl fashion stores a Noruega i Suècia (1998-2001). Des de 2004 dirigeix la consultoria Stacy Retail design & development, col·laborant amb empreses i universitats líders en el sector a nivell nacional i internacional.

Dates: del 30 de juny al 15 de juliol, els dilluns i dimarts de 10 a 14 h.
Durada: 24 hores.
Preu general: 384 €. Arquitectes col·legiats al COAC: 144 € (un 50% de descompte sobre el preu habitual).
Més informació.


VIABILITAT I SOSTENIBILITAT ECONÒMICA DEL PLANEJAMENT 
Amb aquest curs, els professionals de l’urbanisme (arquitectes, advocats, geògrafs, sociòlegs, ambientòlegs, etc.) poden aprofundir sobre continguts econòmics i financers del planejament i de les operacions de transformació urbanística del nostre territori.

Direcció del curs: Agustí Jover i Miquel Morell, economistes i autors de l’estudi que ha servit de referència perquè diferents col•legis professionals, entre ells el COAC, es manifestin al voltant de l'informe publicat per la CNC sobre la liberalització del sòl.

Dates: del 30 de juny al 14 de juliol, els dilluns de 16 a 19 h.
Durada: 9 hores
Preu: 144 €. Arquitectes col·legiats al COAC: 54 € (un 50% de descompte sobre el preu habitual).
Més informació.


FER UN BON DIAGNÒSTIC DE REHABILITACIÓ ENERGÈTICA
Aquest curs us permetrà aprofundir en la comprensió del comportament energètic dels edificis existents per realitzar un bon diagnòstic de rehabilitació. Així, s’analitzarà un projecte de referència on s’abordarà l’anàlisi de l’envolvent i de les instal·lacions per tal d’exposar un exemple de propostes òptimes de rehabilitació.

Direcció del curs:  Anna Casas, arquitecta, professora de l’ETSAV-UPC i especialista en Sistemes i Eficiència Energètica.

Dates: del 8 al 24 de juliol, els dimarts i dijous (darrera setmana dimarts, dimecres i dijous) de 15.30 a 18.30 h.
Durada: 21 hores.
Preu: 336 €. Arquitectes col·legiats al COAC:  126 € (un 50% de descompte sobre el preu habitual).
Més informació.


FORMACIÓ PER A GUIES D'ARQUITECTURA
Nova proposta per iniciar-se en la creació i interpretació d'itineraris urbans i visites guiades arquitectòniques adreçades tant a públic general com públics específics (grups especialitzats en arquitectura, grups de joves, grups de discapacitats, etc.). És una oportunitat per posar en valor el coneixement de l’arquitecte i diversificar el seu exercici professional

Direcció del curs:  El Globus Vermellassociació cultural per a la divulgació de l'arquitectura i la ciutat

Dates: del 8 al 17 de juliol, els dimarts i dijous de 10 a 14 h
Durada: 16 hores. 
Preu: 256 €. Arquitectes col·legiats al COAC: 96 € (un 50 % de descompte sobre el preu habitual).
Més informació.
20/05/2014
Tornar