Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premis a treballs de batxillerat

Premis a treballs de batxillerat

Imatge: 
© Universitat de Girona

El Consell Social de la Universitat de Girona, amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, convoca la 15a i la 12a edició, respectivament, dels Premis a Treballs de Recerca d’Estudiants de Batxillerat, amb l’objectiu de promoure la recerca en totes les àrees de coneixement i d’acostar els estudiants a l'ensenyament superior, en un àmbit de proximitat i col·laboració entre els centres de secundària i la Universitat de Girona.

Dins la convocatòria, s’integra també un premi per als treballs que tractin temàtiques relacionades amb la joventut, promogut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i un premi per a treballs de recerca que tinguin com a àmbit la ciutat de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona.

Igualment, amb el patrocini de les dues escoles adscrites a la UdG amb seu a Salt, s’inclouen en la convocatòria un premi d'arts visuals (amb la col·laboració de l'Escola Universitària ERAM), i un de salut i esport, en el qual col·labora l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES). En total, en aquesta nova edició s’atorgaran onze premis.

Els treballs que vulguin aspirar a la convocatòria vigent es poden presentar fins l’11 d’abril de 2014, i han de ser treballs de recerca de batxillerat corresponents al curs 2013-2014 elaborats pels alumnes dels centres de secundària de les comarques de Girona, del Maresme, d’Osona o del Vallès Oriental, a excepció dels treballs de recerca sobre arquitectura, urbanisme i ciutat, que es restringeixen a treballs elaborats per alumnes dels centres de secundària de les comarques de Girona.

Els responsables dels treballs guanyadors obtindran la matrícula gratuïta en qualsevol titulació oficial en centres integrats de la Universitat de Girona, o una reducció equivalent al preu públic en la matrícula als centres adscrits a la UdG, EUSES i Escola Universitària ERAM, exclusivament per a l’any acadèmic 2014-2015; la difusió del treball; i un val per valor de 600 euros per adquirir llibres, música, material educatiu o informàtic. Aquest import es distribuirà de la manera següent: 400 euros per a l’autor del treball, 100 euros per al centre de secundària on s’ha dut a terme, i 100 euros per al tutor-.

El Jurat valorarà el rigor i el tractament científic en el desenvolupament del tema; l’originalitat en el plantejament i en la metodologia emprada; la capacitat per resoldre els problemes presentats; la idoneïtat de les fonts d’informació i el seu ús, l’estructuració adequada del treball escrit; la presentació dels materials; l’ús adequat de la llengua i dels recursos gràfics; i la capacitat de síntesi. En els treballs de recerca de la ciutat de Girona, la seva originalitat i el seu interès per a la millora del coneixement d’aspectes relacionats amb el territori en l’àmbit local. El jurat refusarà qualsevol treball que tingui el mateix contingut d’altres altres estudis que s’hagin presentat en una altra convocatòria.


Més informació dels premis

17/02/2014
Tornar