Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Visita a Palamós

Visita a Palamós

Imatge: 
© Manuel Julià
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció del Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha organitzat una visita guiada a Palamós per al dissabte 24 de gener, a càrrec de Manuel Julià i Macias, vocal de la Junta Directiva de l’Agrupació.

La jornada s'iniciarà amb una recepció, a les 9:30 h, per part de Maria Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós, i una explicació sobre el claustre del Mas del Vent a càrrec d'Eduard Riu-Barrera, arqueòleg del Servei de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya. 

Després de visitar el claustre, s'anirà a visitar les Bodegues Bell-lloc (Celler Brugarol), acompanyats per un representant de l’estudi RCR, Aranda, Pigem i Vilalta Arquitectes. Finalment, la jornada acabarà amb un dinar a l’Espai del Peix. Podeu consultar el programa complet aquí.
 
El cost de la visita és de 25€ per membres de l’AADIPA i de la Demarcació de Girona, i de 30€ per a la resta d’assistents. 
 
Per a participar-hi, cal formalitzar la inscripció abans de les 14 h del dijous 22 de gener. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits.

Versió per a imprimirPDF version