Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita tècnica al Centre Cívic Xavier Jounou i a la Biblioteca Comarcal de Solsona

Imatge: 
© Montse Llorens, Anna Feu
La Delegació del Bages-Berguedà organitza, per al 29 de novembre, una visita guiada a Solsona. La jornada començarà a les 11h, en què es visitarà el Centre Cívic Xavier Jounou, i a les 12 h es podrà veure la Biblioteca comarcal.

Centre Cívic Xavier Jounou
La biblioteca està projectada en un edifici de façanes i coberta catalogades i en unes parcel·les on apareixen estructures medievals. El projecte recupera una plaça i uns arcs integrant-los a l’accés i la distribució encaixa tots els desnivells de les preexistències. La façana envidrada ressalta els arcs medievals i aporta tota la il•luminació natural necessària per a una biblioteca.

Biblioteca comarcal
L’edifici és d’ús sociocultural per tal que pugui ésser utilitzat per diversos col•lectius de persones de diferents edats de manera diürna tant pel què fa al Casal com a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. El programa de l’Oficina d’Atenció Ciutadana es distribueix en planta baixa i el programa del casal en planta baixa, planta primera i una planta semi-soterrani. Tanmateix, la distribució del programa conforma la volumetria resultant de l’edifici, consistent en 3 volums paral·lelepipèdics que ‘llisquen’ entre ells en funció del programa que inclouen.

Cal confirmació d'assistència
Versió per a imprimirPDF version