Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Visita a Tortosa

Visita a Tortosa

Imatge: 
© Dídac Gordillo
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció del Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha organitzat una visita guiada a Tortosa per al dissabte 7 de febrer, a càrrec d’Antoni López, vocal de Cultura de la Junta Directiva de la Demarcació de l’Ebre del COAC, i Dídac Gordillo, vocal de l’AADIPA de la Demarcació de l’Ebre, amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa.

La jornada començarà al pati de l’Antic Escorxador de Tortosa, actualment seu del Museu de Tortosa, i continuarà amb la presentació del Pla Especial Urbanístic del Conjunt Històric de Tortosa, a càrrec dels arquitectes Felip Carles i Antoni Vilanova. Per la tarda es visitarà el recentment restaurat retaule barroc de Santa Càndia i Santa Còrdula de la Catedral de Tortosa. 

El cost de la visita és de 15€ per membres de l’AADIPA i de la Demarcació de l'Ebre, i de 20€ per a la resta d’assistents. 
Per a participar-hi, cal formalitzar la inscripció abans de les 14 h del dijous 5 de febrer. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits.
Versió per a imprimirPDF version