Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Visita a Vic: l'Orfeó, el campanar de la Pietat i la Catedral

Visita a Vic: l'Orfeó, el campanar de la Pietat i la Catedral

Imatge: 
Roldán + Berengué, arquitectes
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció del Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha organitzat una visita guiada a Vic per al diumenge 14 de desembre, a càrrec del Dr. Arquitecte Ricardo Gómez Val, director del XXXVIIè Curset de Patrimoni, i Jaume Serra, arquitecte membre de l’equip organitzador del Curset.

La jornada forma part del Curset però oberta a tots els membres de l’AADIPA i als arquitectes col·legiats.

El punt de trobada serà a les 9 h a la plaça Catalunya de Barcelona, davant del Hard Rock Cafè, per sortir en autocar.

Es preveu l'arribada a l'Orfeó, antiga església dels Trinitaris, a les 10.15 h, on hi haurà el regidor de Cultura i Ciutadania de Vic, Joan López, i un representant de la Delegació d'Osona del COAC, Manel Alcubierre. La visita a l'Orfeó estarà guiada per Roldán+Berengué, arquitectes autors del projecte.

A les 11.45 h es visitarà el campanar de la Pietat, acompanyats per Jordi Comas i Anna Pont, arquitectes autors del projecte de restauració.

Seguidament, es visitarà la Catedral de Sant Pere Apòstol, amb explicació de Rafael Vila, arquitecte autor del Pla Director i de diversos treballs de restauració.

El dinar serà a les 14 h al bar-restaurant l'Atlàntida (Maria Masferrer, núm. 4 de Vic).

La tornada a Barcelona està prevista per a les 16.30 h i arribada a Barcelona —a plaça Catalunya, davant del Hard Rock Cafè— a les 17.45 h.

El cost de la visita és de 30 €. 

D’acord amb l’article 20.Ú.14º.d de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l'Impost sobre el Valor Afegit, aquesta factura estarà exempta d’IVA.

Per a participar-hi, cal formalitzar la inscripció abans de les 14 h  del dijous 11 de desembre de 2014. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits.
Versió per a imprimirPDF version