Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Acte de lliurament del 7è concurs fotogràfic COAC-CC

Imatge: 
© Samuel Laguarta "@captatio.benevolentiae"

El proper dilluns 3 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l'Arquitectura, a les 19 h, es lliuraran els premis del 7è concurs fotogràfic COAC-CC, al Casal popular d’Igualada, El Foment.

Aquesta ha estat la setena edició del concurs fotogràfic, i la tercera edició a través d’Instagram, i ha comptat amb un jurat format per Ferran Blancafort, arquitecte i fotògraf; Marc Ballús, arquitecte i fotògraf; i Carles Palacio, fotògraf. 

La  finalitat del concurs és fomentar la visió de l’arquitectura, a través de la càmera i impulsar el reconeixement de l’arquitectura dins l’entorn dels nostres pobles i ciutats, enguany sota el lema “Habitatge com a lloc per viure”. S’hi pot participar fins el 18 de setembre.

En el marc de la capitalitat de la cultura catalana, l’acte amb que s’inaugurarà l’exposició de les obres seleccionades en aquesta edició s’ubicarà al Casal Popular d’Igualada, El Foment i es podran visitar fins el 30 d’octubre. Posteriorment l’exposició s’instal·larà, durant el mes de novembre, a la seu de Vic del COAC per acabar las seva itinerància a la seu de Manresa del COAC. 

Versió per a imprimirPDF version