Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

ÀGORA D'URBANISME 2021

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El proper dimarts 15 de novembre tindrà lloc la quarta edició de l'Àgora d'Urbanisme, aquesta vegada en format exclusivament presencial, a la nova sala d'actes del COAC.

Recuperem l’espai per trobar-nos i compartir impressions de la jornada, veure’ns amb els companys i companyes i dinar plegats a peu dret al mateix COAC. 

Aquest esdeveniment anual té la vocació de consolidar-se com un espai de referència de l’activitat de l’urbanisme a Catalunya, de trobada entre tècnics i responsables a diferents nivells, tot construint un catàleg d’experiències destacades, ja sigui pel seu interès tècnic, per actuar en un espai emblemàtic, per gestionar aspectes complexos, per la innovació que aporten, pel debat que poden generar…

L’Àgora d’Urbanisme, promogut i organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya, va néixer l’any 2018 arran d’un conveni entre l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya (DTES). Aquesta serà la quarta edició! Us hi esperem!

Inscripcions

Cal inscripció prèvia. 

Preu agrupat 12€
Preu no agrupat 18€

Programa

Consulta el programa de la jornada
Versió per a imprimirPDF version