Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

La Biblioteca del COAC digitalitza la revista AB : Arquitectes de Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Ja podeu consultar en línia  la revista AB Arquitectes de Barcelona, publicada entre els anys 1986 i 2009 per la Junta de la Demarcació de Barcelona del COAC.

En la seva primera etapa, 1986-2003, la revista AB s’estructura en diferents seccions: Activitats, Espai obert, Perfil, Visita d’obres i Columna, que ofereixen un bon testimoni de l’arquitectura catalana d’aquell període, de les activitats culturals i formatives de la demarcació de Barcelona i de la pràctica professional.

A partir del 2004, la revista AB fa un canvi d’orientació i format, apostant per la versió en línia, a més del paper, amb la intenció d’esdevenir un butlletí de comunicació que ofereixi informació útil i pràctica i constituint-se com l’eina essencial per a la difusió de les activitats i iniciatives de la Demarcació.

Amb aquesta digitalització, realitzada per la Biblioteca del COAC, sumem un nou títol a la llista de revistes històriques del COAC consultables en línia.

Podeu accedir al text complet de la revista AB Arquitectes de Barcelona, des de l’apartat Revistes del catàleg de la Biblioteca.

30/09/2020
Tornar