Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Curs: Introducció a la neuroarquitectura aplicada al projecte arquitectònic

Imatge: 
Escola Sert
L'experiència sensorial es construeix en interactuar amb l'espai, i constitueix un eix fonamental pel que fa al binomi espai-benestar. Amb aquest curs de l'Escola Sert, que comença el proper 18 d'abril, aprendrem com implementar aquests coneixements a la pràctica professional.

L'espai és un element fonamental a l'hora de tenir cura de la nostra salut emocional. La neuroarquitectura és l'àrea de coneixement centrada en l’estudi de les reaccions neurofisiològiques als estímuls sensorials produïts per l’entorn natural i artificial. És la primera disciplina que ens proporciona resultats objectius aspirant a determinar quins processos neuronals produeixen les nostres reaccions conscients i inconscients en interactuar amb l'entorn.

Té un enfocament basat en l'experiència de l'usuari, oferint solucions centrades en la comprensió de les experiències i els comportaments espacials i emocionals de les persones a l'entorn. A més, cada cop hi ha més grups de recerca que aporten noves evidències científiques al voltant d'aquesta temàtica, que ens permeten als professionals que ens dediquem al disseny d'espais, prendre decisions informades i poder argumentar-les davant dels nostres clients.

Més informació i inscripcions

 
 

Versió per a imprimirPDF version