llibre cròniques del desconfinament

Les Dones Fem Futur: Presentació del llibre "Cròniques del Desconfinament. Dones i Arquitectura"

Imatge: 
L'original és Sincerely Media, by unsplash / COAC

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC presentarà, el proper dimecres 24 de març a les 17.30 h, el llibre "Cròniques del Desconfinament. Dones i Arquitectura", que es publicarà durant el mes de març de 2021.

En aquesta publicació, que aglutina articles escrits per dones arquitectes arrelades a Barcelona, des de maig de 2020 fins a març de 2021, es reflexiona col·lectivament sobre els reptes professionals, personals i socials que ha significat la vida en estat d'emergència, des de la perspectiva de gènere. Tots aquests articles han estat publicats prèviament al blog de l'Escola Sert. 

L'acte comptarà amb la participació de les arquitectes autores dels articles: Elisenda Bonet, Elena Orteu, Queralt Garriga, Laura Prados, Olga Subirós, Conchita de la Villa, Miriam García, Ariadna Álvarez, Ma José Masnou, Equal Saree, Sònia Soms, Marta Pujol, Amaia Celaya, Zaida Muxí i Ana María Álvarez.

La publicació també inclou un recull de les memòries de tots els actes organitzats pel Grup Obert de Dones del COAC en el marc del cicle de xerrades Les Dones Fem, des que es va iniciar el cicle l'any 2019 fins ara. 

Presentarà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

La sessió es durà a terme a través de Microsoft Teams. És necessària la inscripció prèviaLes persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

         

Amb el suport de:
 

Cicle patrocinat per:
 

 

Versió per a imprimirPDF version