Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Eleccions municipals 2023. Debat a Banyoles

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En el marc de les pròximes eleccions municipals, la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, com a entitats implicades en el procés de transformació social i urbana de la ciutat, col·laboren en el debat de Banyoles promogut per Ràdio Banyoles i Televisió de Banyoles el dijous 25 de maig, a les 8 del vespre, al Teatre Municipal de Banyoles.
 

En aquesta ocasió, els protagonistes seran Miquel Noguer (Junts Banyoles), Jaume Butinyà (ERC - Som Banyoles), Jana Soteras (Sumem - CUP Banyoles) i Quim Fernández (PSC Banyoles -Convivència i Progrés). Moisès Camós (Ràdio Banyoles) i Míriam Martín (Banyoles Televisió) seran els encarregats de conduir la conversa, que serà oberta al públic, tot i que també es podrà seguir en directe per Ràdio Banyoles i radiobanyoles.cat, i per Banyoles Televisió. 

Aquest debat se suma al cicle de debats que s’impulsen en les diferents demarcacions. Consulta el calendari 

Organitza: Ràdio Banyoles, Televisió de Banyoles amb la col·laboració de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Versió per a imprimirPDF version