Eines i serveis coac per a l'exercici de la professió

Jornada ‘Eines i serveis COAC per a l’exercici de la professió’

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’Escola Sert de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat el dijous 2 de desembre de 2021, de 10 a 14 hores, a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del COAC, la jornada Eines i serveis COAC per a l’exercici de la professió dirigida, principalment, als nous col·legiats i als futurs nous col·legiats. 

La sessió té l’objectiu de donar a conèixer tots els serveis col·legiats i exposar el marc professional, jurídic, laboral i de responsabilitat en el qual es mou la professió d’arquitecte; des de l’exercici professional lliberal fins a l’exercici per a l’administració o amb contracte laboral. 

Programa de la jornada
10 h - Benvinguda i presentació del Col·legi i els seus serveis, a càrrec de Marc Riera, president de la Demarcació de Girona del COAC.
10.25 h - Col·legiació. Què has de saber. L’Oficina Jove, a càrrec de David Codinach, secretari tècnic i responsable de l'Oficina Jove de la Demarcació de Girona del COAC.
10.40 h - Visat, com i per què? A càrrec de Lurdes Ferran, cap de visat de la Demarcació de Girona del COAC.
11.15 h - Exercici d’una activitat professional. Possibilitats i sistemes d’entrar en el món laboral, a càrrec de Ligori Aguilera, cap de l’assessoria fiscal de la Demarcació de Girona del COAC.
11.45 h - Pausa - Cafè
12.05 h - HNA. (Hermandad Nacional de Arquitectos) Sistema alternatiu a la Seguretat Social, a càrrec de Jordi Sirerol, responsable de l'oficina territorial de Girona d’HNA.
12.20 h - Responsabilitats professionals, a càrrec d’Arcadi Viñas, secretari tècnic del COAC.
12.50 h - Problemàtiques entorn de la cobertura de risc professional, a càrrec de Marta Avilés, responsable de l'oficina territorial de Girona d’ASEMAS.
13.05 h - La Cooperativa Jordi Capell, a càrrec de Marc Longaron, director de La Cooperativa.
13.25 h - Torn obert de preguntes
14.00 h - Dinar a peu dret

Jornada gratuïta. Inscripció obligatòria 

Més informació
Secretaria de l'Escola Sert
T. 972 41 27 27 | esert.gir@coac.net

Versió per a imprimirPDF version