Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Jornada ‘Turisme, Territori i Societat’

Imatge: 
© Fundació Jordi Comas Matamala

La Fundació Jordi Comas Matamala ha programat pel pròxim 2 de juny, de 9.30 a 14 h, a la Fundació ‘la Caixa’ de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, la VI Jornada Turisme, Territori i Societat’ en la qual vol mostrar més clarament el seu objectiu de crear pensament sobre el fenomen turístic, des d’una mirada transversal i multidisciplinari. 

La Jornada, presentada pel periodista i patró de la Fundació Jordi Comas Matamala, Josep Puigbó, està dividida en 5 taules temàtiques sobre aspectes que avui incideixen plenament en la indústria turística. La primera tractarà sobre Els fons europeus: una oportunitat pel turisme?, amb la participació d’Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, i Cristina Cabañas, presidenta de Guitart Hotels, moderats per Josep Francesc Valls, director de la Càtedra d’Escenaris de Futur, Retail, Turisme i Serveis de la UPF. 

La segona taula, sobre L’entorn econòmic i l’activitat turística, la protagonitzaran Albert Pascual, responsable d’Hotels&Tourism de la territorial Catalunya de CaixaBank i Pau Ibáñez, de Banca d’Empreses serveis corporatius de CaixaBank. Moderarà la taula Anna Garriga, degana de la facultat d’Econòmiques de la UdG. 

La tercera taula, sobre Infraestructures bàsiques. Les energies comptarà amb la presència de Josep Ma. Salas, conseller de la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia, i Anna Barnadas, secretària d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya. La taula la moderarà Quim Nadal, exconseller de Política Territorial i Obres Públiques. 

La taula quatre se centrarà en Arquitectura, paisatge i turisme, amb l’arquitecte Carles Ferrater, catedràtic de projectes arquitectònics a la UPC, i Joan Nogué, catedràtic de Geografia Humana a la Universitat de Girona, moderats per Assumpció Puig, degana del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. 

La cinquena i última taula abordarà el tema Cultura i esport com a reclams turístics, i comptarà amb la participació de Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia, i Jordi Sellas, director d’IDEAL. Centre d’Arts Digitals de Barcelona. La moderadora serà Carme Fenoll, directora de l’Àrea de Cultura i Comunitat de la UPC. 

Cap al final de l’acte, el director de la Fundació Jordi Comas Matamala, Martí Sabrià, oferirà als assistents les principals conclusions d’aquesta sisena edició, que es clourà amb un dinar a peu dret claustre del Castell. 

INSCRIPCIONS
Entrada lliure i gratuïta, prèvia inscripció al web de la fundació

Versió per a imprimirPDF version