Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Jornada Inaugural Postgrau Rehabilitació d'Edificis - 16a edició

Jornada Inaugural del Postgrau de Rehabilitació d'Edificis - 16a edició

El curs passat l’Escola Sert va celebrar la 15a edició del postgrau en Rehabilitació. La rehabilitació ha estat notícia per molts motius aquest any i els FNG l’han prioritzat pels pròxims quatre. Els continguts del Postgrau s’actualitzen any rere any per seguir estant a l’avantguarda en matèria de rehabilitació i patrimoni.

El proper 11 de novembre comença la 16a edició del postgrau en Rehabilitació d’edificis i et volem convidar a la Jornada Inaugural del 4 de novembre.

- La jornada començarà a càrrec de David Lladó, director del Postgrau, amb una benvinguda i presentació del curs on es parlarà del format, els diferents mòduls del curs, així com de les novetats del programa i actualitzacions d’enguany.

- En una segona part comptarem amb una presentació per part de Marta Martínez, coordinadora de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC.

Ens presentarà els fons europeus per a la rehabilitació Next Generation. En concret es parlarà de la convocatòria de subvencions dels Programes 3, 4 i 5 d'impuls a la rehabilitació residencial, aprovats en el marc dels fons Next Generation sota el Reial Decret 853/2021. Parlarem dels requisits que s’exigeixen i de la documentació que cal aportar, com són el CEE (Certificat d’Eficiència Energètic), l'ITE i el LLEE (Llibre de l’Edifici Existent).

Per últim, obrirem un torn de debat i consultes per part dels participants. Comptarem amb la presència dels directors dels mòduls del postgrau que podran comentar i aclarir tot el necessari.

La sessió és oberta a tot el públic en format mixt. Es podrà assistir en línia fent la inscripció a aquesta jornada o presencialment enviant un correu a nbazaga@coac.net.

Us hi esperem!
Versió per a imprimirPDF version