Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Panoràmica del poble de Cadaqués

Jornada "La protecció del litoral: El Pla director de revisió dels sòls no sostenibles al litoral gironí", en línia

Imatge: 
© Vista general de la platja de Cadaqués. L. Roisin. Posterior a 1920. Arxiu Històric del COAC - 50è aniversari

L’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Demarcació de Girona del COAC inicien el Cicle d’urbanisme i territori amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Durant tot l’any 2021, s’aniran programant diferents jornades per donar a conèixer els projectes que el Departament de Territori i Sostenibilitat està treballant i que vol difondre entre els tècnics de l’arquitectura. 

La primera de les sessions, que tindrà lloc a través de la plataforma digital Microsoft Teams, el dilluns 8 de març (18 hores), estarà dedicada al Pla Director de revisió de sòls no sostenibles al litoral gironí, més conegut com a Pla de protecció de la Costa Brava, aprovat definitivament el passat 28 de gener. Aquest PDU revisa els sòls d’extensió urbana i també estableix un marc normatiu comú per a la integració paisatgística de les edificacions en sòl urbà. 

En aquesta sessió, el secretari de l’Agenda Urbana i Territori de la Generalitat de Catalunya, Agustí Serra, i la subdirectora general d’Estratègies i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Rosa Vilella, explicaran el document aprovat definitivament posant especial èmfasi en aquells aspectes que tindran més incidència en la pràctica de l’urbanisme, tant pel que fa a la seva transposició al planejament municipal, com a la seva aplicació en el planejament derivat i les llicències d’edificació. Després de la seva intervenció hi haurà torn obert de preguntes perquè els assistents puguin transmetre els seus dubtes o comentaris amb relació a l’aplicació del PDU.

Amb aquest cicle, les entitats organitzadores volen crear un espai de difusió i debat de les darreres novetats de caràcter territorial i sectorial que poden tenir incidència en la pràctica de l’urbanisme. 

Visualitza la jornada

Documentació de la jornada
PLA DIRECTOR URBANÍSTIC DE REVISIÓ DE SÒLS NO SOSTENIBLES DEL LITORAL GIRONÍ (.PDF)
Presentació de la Rosa Vilella, subdirectora general d’Estratègies i Coneixement de la Generalitat de Catalunya

Coordina: Georgina Vázquez, arquitecta i vocal de la Junta Directiva de l'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya.
Organitza: 
Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Agrupació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya i Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

Versió per a imprimirPDF version