Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Les dones fem disseny: Women's work place design

Imatge: 
Starp Estudi
El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem", en aquesta ocasió amb un nou format sota el marc de la Barcelona Design Week'22 amb una jornada titulada Women’s Workplace Design, i organitzada per Bernadí Hub, que tindrà lloc el dimarts 14 de juny a les 18 h al Bernadí Hub.

Fem Disseny: Workspace design en femení
Aprofitant un dels conceptes que han configurat Bernadí Hub, relacionat amb el sentit femení de la cura i la calidesa, es realitzarà una taula de debat en la qual participaran dones professionals de l'arquitectura, el disseny i l'interiorisme.


Durant l'acte es parlarà sobre com s'estan dissenyant els nous espais de treball, abordant les últimes tendències del mercat i analitzant projectes de workplace. La conversa tindrà una perspectiva femenina, en la que les participants explicaran com duen a terme la configuració i disseny d'entorns de treball que tenen com objectiu oferir una experiència d'usuari confortable, saludable i agradable.

Les professionals que hi participaran són Patricia Gil, directora del Área de Arquitectura en Grupo CaixaBank i WOD Spain Member; Maria Comas, Project Director i Interior Design Expert en Batlle i Roig i WOD Spain Member; Olga Guday, directora Guday Terreros i We love work Spaces i membres del Grup Obert de Dones del COAC; Natalia Ojeda, arquitecta i responsable de Comunicació en Matter Barcelona i membre del Grup Obert de Dones del COAC i Mercè Conca, arquitecta Socia Fundadora de BCA Blanch + Conca Arquitectura i cofundadora de Juno House.


Moderadora: Soledat Berbegal, responsable de reputació corporativa a Actiu i cofundadora de WOD Spain.


Inscripcions
És necessària la inscripció prèvia, ja que l'aforament és limitat.

L'espai Bernadí Hub
Per tal de conèixer a fons l'espai on tindrà lloc la xerrada, es farà una breu explicació sobre Bernadí Hub, un espai creat per ser un punt de trobada, de coneixement compartit, d'experimentació i de treball conjunt, on s'uneixen allò digital i les persones. Un espai pensat també per ajudar i acompanyar a l'arquitecte i l'interiorista, ha estat conceptualitzat i dissenyat per l’arquitecte Miquel Àngel Julià Hierro i la interiorista Andrea Soto.

Durant tot el dia 14 de juny, hi haurà una jornada de portes obertes per a qui vulgui conèixer l'espai.

Participen:
 

Partner audiovisual: 


Organitza:

Enmarcat en: 
 
 
Versió per a imprimirPDF version