pati d'escola

"Les Dones Fem Espai Educatiu"

Imatge: 
Parc Zeedijk 1955-1956, Amsterdam Playgrounds, Aldo van Eyck, Amsterdam Public Works Department, 1947-1978
SEGUIR L'ACTE EN DIRECTE
La sessió és on line.
Es pot seguir en directe a través de la plataforma Microsoft Teams en aquest enllaç.
 

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". El dilluns 17 de maig a les 16 h, sota el títol “Fem Espai Educatiu”, diferents convidades parlaran sobre el paper dels espais en l’educació: l’espai educatiu no és neutre.

L’objectiu d’aquesta sessió és posar sobre la taula el moment actual: el treball conjunt entre arquitectura i pedagogia. Sembla que estem en un paradigma (que tampoc és nou) en el que estem passant d'una situació on les Arquitectes fem l’edifici i les Mestres desenvolupen el programa docent, a processos d’elaboració de projecte de forma conjunta.

Durant la sessió també es respondran a les següents qüestions: quins són els espais educatius que tenim en ment i qui participa del disseny (normativa, departament, arquitectes, escola,...), com és el procés, quines propostes tenim per a seguir treballant, sota cada punt de vista i què ens cal millorar. 

La sessió està coordinada per Núria Garcia Soto, arquitecta i sòcia d’Aquidos Arquitectes, especialitzada en urbanisme, ordenació del territori i paisatge i Mariona Genís Vinyals, doctora arquitecta i sòcia d’Arquitectura Genís Planelles, especialitzada en restauració i espais educatius, i comptarà amb la participació de Pia Fontana, doctora arquitecta i sòcia fundadora de Mayorga+Fontana arquitectes; Silvia Sasot, arquitecta especialitzada en espais educatius; Agnès Barba, mestra i coordinadora del laboratori de transformació educativa del Departament d’Educació i Júlia Nabona, arquitecta, membre d’Anvers. 

Presentarà l'acte Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.

La sessió es durà a terme a través de Microsoft Teams. És necessària la inscripció prèvia. Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.

Cicle de xerrades "Les dones fem"
El cicle organitzat pel Grup Obert de Dones Arquitectes s'emmarca en el punt 7 del decàleg "El nostre clam per l'equitat", de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial, que estableix que "el Col·legi ha d’implementar paritàriament la visibilització de les dones al món professional".

Cicle patrocinat per:

 

-    

 

Versió per a imprimirPDF version