Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Monogràfic: Control i Seguiment d'Execució de SATE

El dilluns 22 de maig, de 18 a 20 hores, l'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors de Catalunya presenta la jornada monogràfica “Control i seguiment d'execució de SATE”, en format híbrid (presencial i en línia).

Avui dia, l’eficiència energètica s’ha convertit en una obligació normativa i en una necessitat per a la societat actual. És per això que la implantació de Sistemes d'Aïllament Tèrmic Exterior (SATE) ha tingut en els últims anys un important creixement, que continuarà en el futur donades les obligacions i incentius europeus en matèria d'eficiència energètica.

Aquesta alta demanda creixent i la falta de mà d'obra especialitzada converteixen en un punt clau que els professionals de la construcció estiguin preparats per al control i seguiment de l'execució dels SATE.

En el present curs, s'aportaran els coneixements i detalls tècnics necessaris per a una correcta execució dels SATE.

Es mostrarà un mètode de control, com realitzar-lo amb eines fàcilment disponibles, mesures de correcció i les conseqüències d'una aplicació no adequada, que deriva en diverses patologies de l'edifici.

Comptarem amb la presència de Manuel Martino Beltrán, enginyer civil, enginyer tècnic de Camins, Canals i Ports, i cap de la Línia d’Aïllaments del Grup Puma.

La sessió és gratuïta, però és imprescindible inscripció prèvia, mitjançant els següents enllaços:

Inscripció presencial

Inscripció en línia
Versió per a imprimirPDF version