Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Obrim inscripcions. Re_Arquitectura. Jornada d’Arquitectura Sostenible

Imatge: 
© Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell - IPEP
El divendres 21 d’octubre de 2022, el nou Auditori del Castell de Cap Roig de Palafrugell acollirà Re_Arquitectura una jornada en la qual participaran diversos professionals en les conferències i debats sobre diferents vessants de la sostenibilitat en l’àmbit de l’arquitectura partint del paisatge de Palafrugell amb el material més emblemàtic, el suro.
 

Durant tot el dia, es parlarà sobre la materialitat de la fusta dels boscos i les seves expressions arquitectòniques, la reutilització i/o reconstrucció d’edificis existents, i la naturalització i integració de l’arquitectura en el paisatge. 

Consulta el programa 

La jornada, que forma part del projecte impulsat per l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) RE_Palafrugell, compta amb la implicació de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. 

INSCRIPCIONS OBERTES
Places limitades. Per formalitzar la inscripció, si ets arquitecte/a col·legiat/da se't farà un càrrec al compte que has indicat en la inscripció. Si no ets arquitecte/a col·legiat/da, cal fer una transferència al número de compte ES06 3183 1700 6710 0384 0921 i enviar el justificant a cultura.gir@coac.cat abans del 14 d'octubre.

Versió per a imprimirPDF version