Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El projecte de nova estació de Sants-Barcelona

Presentació del projecte d'RCR Arquitectes per a l'estació de Sants-Barcelona

Imatge: 
RCR Arquitectes

El proper 23 de novembre a les 12:30 h es presentarà el projecte de la nova Estació de Sants de Barcelona a la seu del COAC de Barcelona.

L'acte serà inaugurat pel degà del COAC, Guim Costa, i per la presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC, Sandra Bestraten. També comptarà amb la participació de Estel Ortega, Noèlia Baldayo, Carme Pigem i Ramon Vilalta, d'RCR Arquitectes; de Xavier Matilla, l'arquitecte en cap de l'Ajuntament de Barcelona, i de Lola Bahamonde Marchamalo, subdirectora d'Arquitectura d'Estacions d'Adif.

La futura estació de Sants és un projecte d'RCR arquitectes, juntament amb SENER i Fhecor. Impulsat i coordinat conjuntament per Adif i l’Ajuntament de Barcelona, proposa un edifici de volum compacte, accessible i vinculat al dia a dia del barri, amb uns entorns més verds, amb menys trànsit i amb espai per patinar. La nova estació tindrà quatre façanes, des de les quals es podrà accedir a l'interior i travessar l'edifici en qualsevol direcció, i quedarà incorporada en la trama urbana i oberta a la vida social, cultural i econòmica de la ciutat.

La sessió és oberta a tothom, però cal inscripció prèvia.

També et pots inscriure per seguir l'acte en línia.

 

Versió per a imprimirPDF version