Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores (MDEI+I)

Sessió informativa: Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores (MDEI+I)

Imatge: 
© Escola Sert

L'Escola Sert organitza, el proper 7 de juliol, una jornada de presentació de la 4a edició del Màster en DIRECCIÓ D'EMPRESES IMMOBILIÀRIES INNOVADORES (MDEI+I), que compta amb l’acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i que començarà el 26 d’octubre.

La sessió estarà dirigida pels dos directors del postgrau: Ana Puig-Pey, Doctora Arquitecta per l'ETSAB, del Departament d'Organització d'Empreses de la UPC, i J. Marc Torrent, llicenciat en Dret i Advocat, Graduat en Estudis Immobiliaris i de la Construcció, Màster en Direcció Urbanística i Immobiliària, entre altres.

El Màster en Direcció d'Empreses Immobiliàries Innovadores pretén establir un nou paradigma en la gestió immobiliària, en el qual les necessitats reals dels ciutadans, de la ciutat i de l'entorn es transformin en desenvolupaments urbanístics i projectes d'edificació amb un alt contingut d'innovació en els models, processos i productes convencionals. El caràcter professional i pluridisciplinari del màster ens permet pensar que els canvis impulsats des de la direcció de les empreses, conjuntament amb els responsables de gestionar i d'analitzar les operacions immobiliàries, poden assegurar l'èxit del repte plantejat.

Obrim la 4a edició del màster amb la participació d’experts dels àmbits urbanístic, arquitectònic, constructiu, econòmic, jurídic i fiscal en la seva vessant immobiliària innovadora centrada en casos pràctics i workshops de l'actualitat més exigent, que ens permetrà refermar las noves propostes que el sector immobiliari necessita.

Més informació i inscripcions

 

Versió per a imprimirPDF version