Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

maqueta edifici

Sessió informativa: Postgrau de BIM Management de l'Escola Sert

Imatge: 
© Escola Sert
La metodologia BIM és el nou paradigma de la redacció dels projectes d’arquitectura dels darrers anys. Arran de l’aparició d’una sèrie d’eines informàtiques, els projectes deixen d’explicar-se a partir de simples dibuixos per passar a ser “construccions virtuals” dels nostres edificis. Aquestes construccions no contenen únicament la geometria del objectes que composen el projecte, sinó que també en tindran la seva informació associada.

La propera tardor, l’Escola Sert comença la segona edició del postgrau en BIM MANAGEMENT , que té l’objectiu d’entendre i dominar aquesta metodologia a través de l’eina Autodesk Revit i altres softwares diversos, passant per les fulles de càlcul, programes de renderització, programació visual, visors de models, aplicacions per a coordinar-se entre els diferents col·laboradors, fins als amidaments i el pressupost.

Et convidem a una Sessió Informativa a càrrec de la seva directora Maria Duran, el dijous 30 de juny a les 18h. Es presentarà el postgrau i s’obrirà un torn de precs i preguntes

Més informació i inscripcions

Maria Duran
Maria Duran és arquitecta per l'ETSAB, inicia la seva experiència en la metodologia BIM al despatx d’arquitectura hospitalària Pinearq, on treballa compaginant la implementació BIM de l’estudi juntament amb el desenvolupament de projectes i obres. Posteriorment s’encarrega del BIM a l’estudi Batlle i Roig Arquitectura, on també compagina la tasca de direcció de projectes i BIM management. Actualment treballa a l’oficina BIM de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Versió per a imprimirPDF version