Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Setmana d'Arquitectura 2019

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la tercera edició de la Setmana d’Arquitectura, una iniciativa compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de Barcelona del 9 al 19 de maig.

Durant aquests dies Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinaries i territorials. En el centenari de la fundació de l’escola de disseny i arquitectura Bauhaus, l’edició d’enguany posarà èmfasi en el llegat dels diferents moviments arquitectònics de principis del segle XX, per estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i debat.

Sens dubte, Barcelona té en la seva arquitectura un patrimoni d'indubtable valor. L'arquitectura és la base de l'espai físic en el qual es desenvolupa la vida dels barcelonins i barcelonines, i per això la Setmana d’Arquitectura vol servir per a reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania. Des del COAC es vol estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i debat, amb una sèrie d’actes.
Presentació de la Setmana d'Arquitectura (video)
Actes organitzats pel COAC en el marc de la Setmana d'Arquitectura:
  
Arquitectura a les Aules Divendres 10/05 al COAC: L'escola que m'agradaria, amb ulls d'infant Exposició "Lina Bo Bardi a Bahia"
  
Dissabte 11/05 al COAC:
Un arbre - un lloc - una ciutat
Dissabte 11/05 al COAC: La rehabilitació de la façana del COAC en realitat virtual i augmentada
Dissabte 11/05 al COAC: Història de Barcelona per a joves i no tan joves
Dilluns 13/05 al COAC: Presentació del llibre "Sobre la vida i l’arquitectura" de David MackayDimarts 14/05 al COAC: Presentació de tres llibres de Soler, Oms i Pericas

Dijous 16/05 al COAC: Recordem Antoni Ubach

Diumenge 19/05 al Parc de Collserola: Festa d'Arquitectura. Gran plantada d'arbresDiumenge 19/05 al Parc de Collserola: Festa d'Arquitectura. Taller de construcció. Fem bancs de terra comprimida Diumenge 19/05 al Parc de Collserola: Festa d'Arquitectura. Taller d'aquarel·la
Diumenge 19/05 al Parc de Collserola: Taller de construcció. Fem grans estructures amb tubs de cartróDiumenge 19/05 al Parc de Collserola: Pedalada familiar del Palau de Pedralbes a la Festa d'ArquitecturaDiumenge 19/05 al Parc de Collserola: Taller de construcció amb fusta. Pont de Leonardo da Vinci
Diumenge 19/05 al Parc de Collserola: Taller d'Art Urbà. Pintem les escalesDimecres 15 - Diumenge 19/05 a l'Hospital Sant Joan de Déu: Taller de pintar pedres
Dissabte 18/05 al COAC: La Nit dels Museus


Dijous 16: Festa de Joves ArquitectesDivendres 17: Presentació del llibre-catàleg de la 3a edició del Premi AADIPA
Impacte en premsa: 
-'La arquitectura entra en las aulas', Interempresas, 12 de abril 2019 (+)
-'10 espais “ocults” de la ciutat obriran al públic amb motiu de la Setmana d’Arquitectura', betevé, 2 de maig de 2019 (+)
-'La Semana de la Arquitectura de Barcelona abrirá al público espacios ocultos de la ciudad', Europa Press, 2 de maig de 2019 (+)
-'La 3a Setmana d'Arquitectura oferirà visites guiades a espais tancats al públic com la Font Màgica i les Torres Venecianes', CCMA.cat, 2 de maig de 2019 (+)
-'Barcelona celebra la III Semana de la Arquitectura con la apertura de espacios ocultos', catalunyapress.cat, 2 de maig de 2019 (+)
-'La Setmana d'Arquitectura apropa l'entorn urbà a la ciutadania', Ajuntament de Barcelona, 2 de maig de 2019 (+)
-'La Semana de Arquitectura de Barcelona acerca el entorno urbano a la ciudadanía'. Inmodiario, 6 de maig de 2019 (+)
-"La Semana de la Arquitectura de Barcelona abrirá espacios desconocidos de la ciudad", Europapress, 8 de maig de 2019 (+)
-"El COAC es centra en els més petits per la Setmana d'Arquitectura" Sandra Bestraten al programa La Ciutat (minut 14:10), ondacero.es, 9 de maig de 2019 (+)
-"Implicar a los maestros en el diseño arquitectónico del centro", el País, 12 de maig de 2019 (+
-"Barcelona convoca un concurs públic per al projecte de transformació de la Model", ccma,cat, 13 de maig de 2019 (+)
-"Ens perdem al bosc: Setmana d'Arquitectura 2019", Perspectiva, Catalunya Ràdio, 13 de maig de 2019 (+)
-"Setmana d'Arquitectura: Lina Bo Bardi a Barcelona!", Catalunya Ràdio, 13 de maig de 2019 (+)

-"El COAC i 'Plant for the planet' planten 66 arbres per fer més saludable l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu", vilaweb.cat, 19 de maig de 2019 (+)

-"200 persones tanquen la Setmana d'Arquitectura amb una gran plantada d'arbres", beteve, 19 de maig de 2019 (+)
-"Barcelona, epicentro de la arquitectura", Eje Prime, 16 de maig de 2019 (+)
-"El COAC i Plant for the Planet planten 66 arbres per fer més saludable l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu", jornal.cat, 20 de maig de 2019 (+)

Entitats organitzadores: 

Versió per a imprimirPDF version