Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita tècnica a La Galera, el making off de les peces de La Sagrada Família

Imatge: 
© Freepik
La Intercol·legial Tècnica del Bages-Berguedà organitza una visita a La Galera, al municipi de Gaià, l’escenari on es produeixen les peces de la Sagrada Família.
En aquestes instal·lacions es prefabriquen els elements que s’estan utilitzant en la construcció de la Sagrada Família. Generalment s'hi fa també un primer muntatge per verificar que funcionen correctament.
La visita tècnica estarà conduïda per Ramon Espel, cap de Construcció, i Carles Farràs, cap de Producció, Edificació i Tecnologia.
Les places són limitades. La inscripció està oberta a tots els col·legiats del Col·legi d’Arquitectes, Col·legi de l’Arquitectura Tècnica, Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials i Enginyers Industrials.
Us hi podeu inscriure aquí.
Important: Cal portar calçat adequat per accedir a l’obra i que cadascú porti el seu casc.
Què és?
A La Galera, una entitat de població de Gaià, en la denominada Catalunya Central, hi ha un taller extern de la Sagrada Família. Està ubicat en un terreny de dotze hectàrees que la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família va decidir llogar un parell d’anys abans de la dedicació del temple, amb el propòsit de disposar d’un espai on poder prefabricar, muntar i comprovar l’eficàcia de les diferents peces que formaran part dels últims elements que s’estan construint de la Sagrada Família.

Què s’hi fa?
A les dependències de La Galera es produeixen molts elements de la Sagrada Família: les plantilles de fusta que serveixen de guia per a la col·locació de les estructures o elements de volta catalana. També es treballa en les columnes de les cobertes de la nau principal, en els ponts que han d’unir les torres centrals i, fins i tot, en el pintat de les petites peces metàl·liques que han de coronar les arestes de la torre de Maria i que faran de parallamps. Però a La Galera bàsicament es treballa en els elements prefabricats, com els que es van utilitzar en la construcció de la sagristia de ponent, que després van ser traslladats a Barcelona per ser ubicats en el lloc que els pertocava. 
Versió per a imprimirPDF version