Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge obtinguda a partir del programa Corona Renderer

CURS INTENSIU | Visualitza allò que imagines. Renderització 3D amb Corona Renderer

Imatge: 
© Corona Renderer
El proper 27 d'abril comença el curs intensiu de l'Escola Sert 'Visualitza allò que imagines. Intensiu de Renderització 3D amb Corona Renderer'. La formació t'ajudarà a adquirir un coneixement complet del motor de render per aconseguir imatges fotorealistes.

El programari Corona Renderer està enfocat a l’artista, i resol internament les qüestions tècniques oferint una qualitat professional. Les raons del seu èxit són principalment tres: la senzillesa basada en la usabilitat, la qualitat i el preu de la llicència (lloguer mensual).

Un cop finalitzada la formació, seràs capaç de renderitzar una imatge fotorealista en qualsevol context lumínic, diürn o nocturn, exterior o interior, i tenir la capacitat i les eines adequades per resoldre els problemes habituals en el món de la visualització per 3D.

Formació online
Aquesta formació intensiva, dirigida per Nil Campderrich, consta de 4 sessions de quatre hores cadascuna. Es desenvoluparà en format online, a través del qual els alumnes disposen d'una plataforma e-learning on les sessions queden gravades per a la visualització i consulta posteriors. Està oberta permanentment, per tal que l'alumne pugui descarregar-se les anotacions del curs, realitzar consultes fora de l'horari de classe i participar en els fòrums.

   

 

Versió per a imprimirPDF version