La il·luminació, protagonista del nou curs de l'Escola Sert

CURS | Lighting Brands

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Com a arquitectes treballem creant espais interiors i exteriors on viuran i treballaran les persones. La il·luminació és un dels factors que influeix més en l'ésser humà, no només a nivell de confort sinó a nivell de salut i de productivitat. Per això, saber establir la quantitat i la qualitat de llum idònia són aspectes clau que un bon professional de l'arquitectura ha de saber dominar per a aconseguir l'èxit de l'espai.

El curs de l'Escola Sert 'Lighting Brands' busca, precisament, aportar tots aquests coneixements. Dirigit pels arquitectes Gisela Steiger i Miquel Àngel Julià, engloba disseny conceptual, estratègies de Retail i els conceptes tècnics necessaris per saber escollir i utilitzar cada tipologia de lluminària.

Formació online

Distribuït en nou sessions, aquesta formació online començarà el proper 28 d'abril. Els alumnes disposaran d'una plataforma e-learning on les sessions queden gravades per la visualització posterior. A més a més, està oberta permanentment, per poder descarregar-se les anotacions del curs, realitzar consultes fora de l'horari de classe i participar en els fòrums.


                    

Versió per a imprimirPDF version