Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Diploma universitari de postgrau en arquitectura legal i forense

DALF VI. Inscripcions obertes per al Diploma universitari de postgrau en Arquitectura Legal i Forense. UPF Barcelona School of Management

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L’Agrupació d’Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors del COAC (AAEPFMC) conjuntament amb la UPF Barcelona School of Management, obre les inscripcions a la VI edició del Diploma universitari de postgrau en Arquitectura Legal i Forense.
Les classes començaran el proper 28 de setembre de 2022 i tindran lloc, presencialment i principalment, al COAC (Pl. Nova, 5, 08002 Barcelona) tots els dimecres de 16:00 h. a 20:30 h.

És l’ocasió per formar-te en un Diploma de Postgrau d’excel·lència!

L'objectiu és dotar els experts pericials de les eines adequades, basades en el Dret Privat i Públic, el Dret Fiscal i l’anàlisi financer aplicat a les promocions immobiliàries, perquè s’enfrontin amb una base sòlida al dia a dia de la pràctica pericial. També és molt útil per a arquitectes al servei de l'Administració i a aquells qui els interessi el camp compartit de l'arquitectura i el dret.

El programa troncal del Diploma de Postgrau compta amb un total de 27 ECTS que cal completar amb un dels dos itineraris d'especialització de 3 ECTS (valoracions urbanístiques o lesions en l'edificació) i que permeten obtenir el Diploma de Postgrau en Arquitectura Legal i Forense acreditat amb 30 ECTS.

La primera convocatòria es va fer el curs 2002/03, amb l’esperit de facilitar la formació als arquitectes interessats a intervenir com a experts judicials i forenses i de donar-los la possibilitat d’adquirir uns coneixements bàsics i sistemàtics que no ofereixen els estudis reglats d’Arquitectura. Amb el bagatge d’aquest programa, els professionals poden accedir amb solvència a les llistes oficials d’arquitectes disposats a actuar com a pèrits que elabora anualment el COAC. Des de l’inici, els estudis han format més de 300 arquitectes, amb un nivell de satisfacció molt alt, amb puntuació de més de 8/10.

El curs l’imparteixen magistrats, professionals del Dret, professors de Facultats de Dret, arquitectes experts i, ponents especialment experts en cada camp, per donar una visió integral dels aspectes més rellevants de l’ordenament jurídic i la seva aplicació a la perícia  i a l'activitat professional dels arquitectes. 

La part troncal del Diploma de Postgrau tindrà inici el dia 28 de setembre de 2022 i acabarà a la tardor del 2023. Els cursos d'especialització començaran a partir de la primavera del 2023.

Les places són limitades.

Us facilitem el programa provisional.
25/07/2022
Tornar