Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Set formacions de l'Escola Sert per contribuir a la descarbonització de l’arquitectura

Espanya compta amb un dels parcs edificats més antics d'Europa i hauria de multiplicar la ràtio de rehabilitació per 10 per complir amb els propòsits europeus. La manera com dissenyem i construïm canviarà radicalment en els propers anys: des de l’arquitectura tenim el repte i compromís de liderar i promoure la descarbonització del sector, tal com explicarem a la 2a edició de la jornada ‘Descarbonitzant l’arquitectura’ del proper 21 de novembre.

Per fer-ho, és indispensable que els arquitectes tinguem a l'abast els recursos formatius necessaris per estar al dia de les normatives, eines i estratègies que portaran a la descarbonització de l’arquitectura. Et portem set formacions de l’Escola Sert que no et pots perdre!

POSTGRAU | ARQUITECTURA SOSTENIBLE
La formació proposa una actualització de la professió a través del coneixement dels aspectes tècnics, la gestió dels edificis i els canvis normatius que envolten la sostenibilitat i l'eficiència energètica.
Del 23 d'octubre de 2023 al 18 de març de 2024


POSTGRAU | ARQUITECTURA SALUDABLE I BIOCONSTRUCCIÓ
L'equació arquitectura-salut ja és indiscutible. Aquest postgrau pretén avaluar la incidència que té l'elecció dels materials, els sistemes constructius i les instal·lacions sobre la salut de les persones i la qualitat de l'ambient interior de les edificacions.
Del 12 de febrer al 8 de juliol de 2024

CURS | ARQUITECTURA POSITIVA
Curs enfocat a la rehabilitació energètica, en el qual s'estudien criteris i maneres de fer per aconseguir que l’arquitectura pugui ser positiva a nivell energètic tant en l'àmbit de la nova construcció com de la rehabilitació.
Del 16 al 30 de novembre de 2023

SESSIÓ SERT | LEVEL(S). ACTUACIÓ SOBRE L’IMPACTE TOTAL DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ
Presentació del marc europeu Level(s), un conjunt d'objectius, indicadors i eines d'avaluació voluntària de la sostenibilitat a l'edificació, amb focus a l'economia circular i la perspectiva del cicle de vida de l'edifici.
15 de gener de 2024

SESSIÓ SERT | TAXONOMIA EUROPEA
El Reglament de Taxonomia d'activitats econòmiques sostenibles de la UE és un nou reglament europeu que proposa un sistema de classificació clar i transparent per identificar activitats sostenibles. Coneix la implicació de la taxonomia al sector de l'edificació i la seva aplicació al mercat immobiliari.
22 de gener de 2024

SESSIÓ SERT | LA CERTIFICACIÓ COM A AJUDA EN EL DISSENY ARQUITECTÒNIC SOSTENIBLE
Presentació de la certificació VERDE, l'eina d'avaluació de la sostenibilitat desenvolupada pel Green Building Council Espanya (GBCe) com a exemple d'ajuda al disseny sostenible.
29 de gener de 2024

SESSIÓ SERT | SISTEMA D’AVALUACIÓ DE LA SOSTENIBILITAT DE LA DGNB
Presentació del sistema DGNB d'avaluació de la sostenibilitat, desenvolupat pel German Sustainable Building Council, el capítol alemany de GBC. Es tracta d'un dels sistemes d'avaluació més complets i equilibrats i està alineat amb els avenços europeus en matèria de sostenibilitat.
11 de març de 2024

Aquesta és una oportunitat laboral única per als arquitectes que, a més a més, compta amb el recolzament polític i econòmic d’Europa. Construïm junts el futur de l’arquitectura!
Versió per a imprimirPDF version