Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Amb l'objectiu de presentar les novetats i eines que proposa la nova versió de la Directiva d’Eficiència Energètica dels Edificis (EPBD), aprovada el 12 de març, el COAC ha organitzat la jornada "L'EPBD ja és aquí! Reptes i oportunitats per als arquitectes"

Durant la sessió s'han repassat les claus de l’EPBD des de la perspectiva europea, però també espanyola, i s’ha presentat l'indicador del potencial de canvi global (PCG). També ha servit per situar l'EPBD en la pràctica professional, explicant com aquesta normativa transformarà la pràctica de l’arquitectura i servirà per obrir nous camps professionals per als arquitectes. Recupera el vídeo de la jornada!

 

 

descarbonitzant arquitectura

Més de 400 arquitectes van participar el 21 de novembre de 2023 en la segona edició de #DescarbonitzantArquitectura, durant la qual vam parlar dels reptes que la descarbonització projecta sobre l’exercici professional. El programa l’encapçalaven ponents europeus de primer nivell, gràcies als quals vam debatre sobre els canvis que cal aplicar en la manera com dissenyem i construïm per ser un actiu determinant en la transició cap a una societat descarbonitzada. 


Amb la col·laboració de:

descarbonitzant arquitectura

El 17 de novembre de 2022 es va celebrar la primera edició de #DescarbonitzantArquitectura, que, de manera pionera, va situar la descarbonització al centre del debat de la professió. En el marc de l'esdeveniment, un total de 12 institucions van signar la Declaració de Barcelona, que posa les bases per promoure i propiciar la descarbonització del sector de l'arquitectura.