Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Dimecres Tecnològics

Parlem de protecció d'incendis als Dimecres Tecnològics en línia

Imatge: 
© Wikimedia
Després de l'èxit de la sessió "Mesures passives de protecció contra incendis", celebrada el passat mes d'abril, el Grup de Treball d'Instal·lacions torna a programar la xerrada per a aquells interessats que no van poder seguir-la en directe. Aquesta segona edició es farà el dimecres 10 de juny a les 11 h.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC. Seguidament, comptarem amb la participació de l'arquitecte Xavier Solé, del Departament de Llicències i Inspecció del Districte d'Horta-Guinardó de Barcelona, que compta, entre altres, amb la Certificació de Nivell Bàsic i Avançat de Tècnic en prevenció d’Incendis (Institut de Seguretat Pública de Catalunya, 2013).

La finalitat de la jornada és oferir una visió global i conceptual per entendre què significa el risc d’incendi i com materialitzar en el projecte bàsic el compliment de les prescripcions tècniques en matèria de seguretat en cas d’incendi.

Programa:

1. Teoria de foc: els components, les classes de foc, etapes d’un incendi...
2. Prevenció contra incendis: reacció i resistència al foc, protecció passiva i activa, control de fums, normatives, terminologia
3. Compartimentació: sectorització, tipus d’escales, locals de risc especial, espais ocults, façanes, cobertes
4. Estructura: principal i secundària, lineal i superficial, formigó armat, acer, fusta, fàbrica
5. Evacuació: ocupació, nombre de sortides, recorreguts d’evacuació, protecció d’escales, dimensionat, espai exterior segur, accessibilitat bombers, ascensor emergència
6. Extinció: detecció, alarma, extintors, sistemes hídrics, sistemes d’extinció automàtica d’aigua i químics
7. Projecte bàsic: contingut segons el CTE-SI i apartats del SUA i HSVersió per a imprimirPDF version