Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
JOSEP PÉREZ GONZÁLEZ

‘El Bosc Insòlit', de Josep Pérez González

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La seu de la Delegació del Vallès acull, des de l’11 de gener fins al 28 de febrer, l'exposició 'EL BOSC INSÒLIT' de l'artista Josep Pérez González. 

En Josep Pérez González, dibuixant, pintor i gravador, va néixer a Barcelona el 1953. Es va llicenciar en Belles Arts i en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona i va continuar ampliant la formació artística experimentant amb tècniques de cianotípia, calcografia, litografia i gravat no tòxic. Ha estat professor de dibuix i catedràtic d’Ensenyament de Secundària. 

La seva llarga trajectòria artística l’ha portat a participar en més de setanta exposicions entre individuals, col·lectives i fires d’art, sobretot en l’àmbit de Catalunya. 

'EL BOSC INSÒLIT' li ha permès experimentar nous camins de l'art. Amb la instal·lació de punts de llum, situats a contrallum de papers estampats, ha creat peces tridimensionals on es transparenten colors amagats i invisibles a la llum natural. Experimenta sobretot amb tècniques de gravat menys tòxiques com les litogràfiques, gofrats i additives, utilitzant planxes de polièster, planxes d'alumini i tintes litogràfiques. 

La instal·lació ofereix als visitants una experiència a través de la llum, el color i les formes derivades de la natura. L'obra tridimensional que s’hi exposa està inspirada en l’acte contemplatiu de l’aigua, la llum, el bosc, la terra, els astres i la diversitat del món fractal. És el resultat de l’atracció de la llum que es filtra entre els arbres a l’hora baixa. Cap a la posta de sol l’artista pot apreciar millor les ombres i les escletxes que fan difoses les formes del paisatge.  


L'experiència de viure en un medi natural i observar la llum i les ombres difoses, han ajudat a l’artista a investigar i crear aquests escenaris d’efectes lumínics.

No us la perdeu! 

Si voleu aprofundir en la seva obra i trajectòria, podeu visitar el seu web www.espaitarlatana.cat 

Versió per a imprimirPDF version