Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El COAC col·labora amb el cicle de conferències Elisava Talks

Imatge: 
© Elisava
El proper 30 de novembre Elisava, en col·laboració amb el COAC, presenta la segona edició d’Elisava Masters’ Talks. Un cicle de conferències que es desenvoluparà des de novembre de 2022 fins al maig del 2023. 

Les conferències, gratuïtes i obertes a tothom, aniran a càrrec de creatius internacionals de primer nivell. La proposta vol abordar l'actualitat del disseny amb un programa de sis xerrades que seran impartides a l'Auditori del Centre Obert d’Arquitectura i en línia, en les quals es compartiran experiències professionals sobre disseny, comunicació, arquitectura, art i innovació.

Dimecres 30 de novembre, 19.30 h
‘Curating for the Common Good’ - Viviane Stappmanns
Què significa comissariar dins del camp del disseny en el segle XXI? Com poden contribuir les exposicions i els llibres de disseny a fomentar societats més justes, socialment i ecològicament sostenibles? La comissària Viviane Stappmanns ha estat explorant aquestes preguntes en el seu treball en el Vitra Design Museum i més enllà. Més informació.

Inscriu-thi!

Dimecres 25 de gener, 19.30 h
'Rewind and fastforward' - Luna Maurer
Luna Maurer, dissenyador d'interacció i artista de disseny multimèdia i codirector de studiomoniker.com, explicarà la relació de Moniker amb la tecnologia en els últims 20 anys i el seu impacte en la seva pràctica. Moniker està desenvolupant actualment una nova perspectiva sobre la tecnologia, provocada pels recents desenvolupaments ràpids al camp. Més informació

Inscriu-t'hi!

Dimecres 22 de febrer
'The Work of Repair' - Amica Dall
Amica Dall, membre fundador d'Assemble, reflexionarà sobre com les pràctiques arquitectòniques i creatives poden orientar-se lluny   de la invenció i la innovació cap al pacient i el treball de reparació, i considerar el treball que es basa en fer a llarg termini, compromisos personals o ètics amb llocs, situacions i contextos socials. 

Dimecres 22 de març
Jesper Kouthoofd
Kouthoofd és el cap de disseny, fundador i CEO d'enginyeria per a adolescents. El seu treball personal ha estat reconegut a revistes com New York Times, Vanity Fair, GQ, Vogue, Wall Street Journal, Wallpaper, Wired, Popular Mecànica, G3 i a molts més llocs de tot el món. Juntament amb els seus 45 enginyers d'enginyeria per a adolescents, ha llançat productes com el ja mític sintetitzador OP1, l'OP-Z, operadors de butxaca i el clàssic OD-11 (de Stig Carlsson).

Dimecres 12 d’abril
'One billion Rembrandts? Inside Visual AI Revolution' - Lev Manovich
Estem vivint una gran revolució en la cultura visual? És cert que “qualsevol” pot crear imatges "úniques" amb aquesta tecnologia? En la seva xerrada, Manovich avaluarà críticament algunes de les afirmacions fetes sobre la síntesi d'imatges d'IA i suggerirà maneres alternatives d'entendre-la. La xerrada es basa en l'últim capítol del llibre Artificial Aesthetics: a Critical Guide to AI, Design and Media que es publica en línia a manovich.net.

Dimecres 31 de maig
Design for the Times' - Gail Bichler
La revista New York Times és coneguda per reunir un periodisme ambiciós, visuals potents i una tipografia atrevida sistemes. La seva directora creativa, Gail Bichler discutirà com s'aproxima el seu equip dissenyant per a la diversa gamma de continguts que publica la revista incloent dissenyant per a esdeveniments actuals en temps real.
10/11/2022
Tornar