Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
ELISAVA MASTERS’ TALKS: WORK AND LIFE AT TEENAGE ENGINEERING

ELISAVA Masters' Talks: Work and Life at Teenatge Engineering

Imatge: 
© Elisava

La quarta sessió del nou cicle d’Elisava Masters’ Talks és a càrrec de Jesper Kouthoofd, cap de disseny, fundador i CEO de Teenage Engineering.

El seu treball personal ha estat reconegut a revistes com New York Times, Vanity Fair, GQ, Vogue, Wall Street Journal, Wallpaper, Wired, Popular Mechanics, G3 i moltes més d’arreu del món.

Juntament amb els seus 45 enginyers del seu estudi, ha llançat productes com el ja mític sintetitzador OP-1, l’OP-Z, operadors de butxaca i ha redissenyat el clàssic OD-11 (de Stig Carlsson).

Kouthoofd creu en fer productes per a tothom, independentment del lloc on visquis o de l’idioma que parlis

 
 
Elisava Masters’ Talks 
La segona edició d'aquest cicle de conferències es desenvolupa entre novembre de 2022 i maig de 2023 amb ponències a càrrec de creatius internacionals de primer nivell. La proposta vol abordar l'actualitat del disseny amb un programa de sis xerrades en les quals es compartiran experiències professionals sobre disseny, comunicació, arquitectura, art i innovació.


Els convidats d'aquesta segona edició encapçalen les llistes i les tendències del disseny contemporani, enginyeria i creativitat a nivell mundial, disciplines en les quals Elisava és referent en la seva oferta educativa des de fa més de 60 anys. 

Trobareu més informació al web del Centre Obert D'Arquitectura

Us hi podeu inscriure aquí.

Versió per a imprimirPDF version