Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional. Lledó: Well Building Standard

El proper 7 de febrer, l'empresa Lledó celebrarà a les instal·lacions de l'Escola Sert una nova Jornada Tècnica centrada en la il·luminació. 

En aquesta nova sessió, s'abordarà el concepte de 'La llum i la salut' i la importància d'una bona il·luminació que se centri en les necessitats de les persones. De la mà de l'arquitecta Blanca Cañadas, acreditada per l'equip de Lledó, coneixerem com la gestió de la llum, tant natural com elèctrica, pot generar estalvis i beneficis per als usuaris i les empreses i quines són les darreres tendències en aquest camp. 

Lledó Grup ens aproparà, també, el seu programa de certificacions 'WELL' i com aquest sistema basat en la il·luminació contribueix a millorar el benestar de les persones. 

L’empresa Lledó Grup, fundada el 1958, està especialitzada en el camp de la il·luminació i el disseny de sistemes de llum natural, control de llum i lluminària integrada. És una de les firmes líders a la Península Ibèrica, tot i que part del seu mercat també es trova a la resta d’Europa i a l’Amèrica del Sud.  

Podeu recuperar la jornada tècnica en vídeo: 


Versió per a imprimirPDF version