Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Inspecció i Diagnosi d'Edificis ITEs
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs d'Inspecció i Diagnosi d'Edificis - ITEs (12a edició)

El proper 9 de novembre comença l’onzena edició del curs ‘Inspecció i diagnosi d’edificis’, un curs que et permetrà adquirir les capacitats per redactar una ITE: aprendre a analitzar i avaluar l’estat d’un edifici, detectar-ne les lesions, diagnosticar-ne patologies i escollir les tècniques de reparació convenients segons els elements, els materials o les instal·lacions afectades.

El curs, dirigit per l'arquitecte Ramon Muñoz, combina la teoria i la pràctica, amb sessions explicatives, la redacció d’una ITE i una visita d’obra.

A QUI VA DIRIGIT
El curs és el Mòdul 1 del Postgrau de Rehabilitació i va dirigit a arquitectes, però també a estudiants i a altres professionals del món de la construcció que vulguin especialitzar-se en el camp de la rehabilitació.

METODOLOGIA
Es realitzarà de forma presencial, però també es podrà seguir online en directe mitjançant la Videoaula, un mètode que permet a l’alumne escoltar i veure el professor, el material docent i participar a classe in situ. A més a més, cada sessió quedarà gravada i es podrà tornar a veure en qualsevol moment mentre duri el curs, permetent així seguir les classes en diferit per aquells alumnes que no puguin assistir presencialment a classe ni connectar-se en directe a la videoaula.

El curs et formarà en un camp, la rehabilitació, amb una demanda d’arquitectes creixent i que requereix professionals molt ben formats. L’Escola Sert, l’escola dels arquitectes, aposta per temàtiques alineades a les necessitats del mercat i als sectors en expansió dins la professió. A més a més, aquest curs, juntament amb altres propostes –el  càlcul i la rehabilitació d’estructures, els fonaments o les façanes i cobertes– està clarament orientat a la pràctica professional i a una àrea amb un alt potencial d’ocupació.

Versió per a imprimirPDF version