Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Pexels

Curs online sobre la nova normativa de protecció de dades

Amb el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que es va començar a aplicar el 25 de maig, arriben noves obligacions, com la d’obtenir un consentiment clar i informat per a cada ús de les dades personals o la d’indicar de forma clara el nom de l’organització —i els tercers— que utilitzaran aquestes dades.

Els arquitectes que exerceixen professionalment han de complir amb el RGPD (contingut exclusiu per a col·legiats) i tenir presents els seus principis. És per això que l’Escola Sert ofereix un nou curs online, del 17 de setembre al 8 d’octubre, en format mobile learning.

L’objectiu
La formació et permetrà conèixer en detall les novetats del RGPD i com aplicar-lo correctament en la teva pràctica professional. També s’identificaran els drets dels ciutadans en relació a les dades i les obligacions que tenen les empreses, entre d’altres, per tal que el tractament de dades personals sigui compatible amb el respecte de la intimitat i la privacitat de les persones.

Metodologia
Aquesta formació es realitzarà a través del mòbil. Els continguts constaran de material didàctic en petites píndoles gamificades i recursos interactius que s’aniran alliberant de forma diària en el teu dispositiu mòbil. Aquest material es presentarà en esquemes, textos i vídeos de curta durada i estarà disponible en català i castellà.

Durant el curs es mantindrà una avaluació continuada, també a través del dispositiu mòbil, que constarà de diferents preguntes de consolidació sobre els continguts més rellevants de la formació.
Versió per a imprimirPDF version