Postgrau en Direcció Immobiliària arquitecte arquitectura
Imatge: 
© Pol Viladoms

ARQImmo. Postgrau en Direcció Immobiliària

Es posa en marxa la 4a edició d'‘Arqimmo. Postgrau en Direcció Immobiliària’, una formació específica que t’ofereix una visió global de la direcció immobiliària.

OBJECTIUS

En quatre mesos, el postgrau et capacitarà per dirigir operacions i projectes immobiliaris de gran envergadura amb tota la formació necessària en camps tan amplis com el de la viabilitat econòmica, el vessant legal, la gestió i seguiment de l’obra o l’explotació comercial.

El programa educatiu posa èmfasi en la important relació que cal establir entre l’usuari, el client i el mercat, així com la incorporació del binomi Producte + Servei. Així, es treballen des de conceptes econòmics com les taxacions, els estudis de viabilitat fins a d’altres de tall urbanístic com els plans d’ordenació territorial metropolitans, passant pels més comercials i administratius com la gestió i contractació o el marc legal.

Per aquest col·lectiu de professionals, aquest postgrau és una oportunitat única per assolir una visió global i transversal del negoci immobiliari en totes les seves vessants, des de la més constructiva fins a la més financera. Un cop acabat, ofereix diverses sortides laborals, com l’assessorament en entitats bancàries i institucions públiques, la consultoria en grans empreses o bé l’emprenedoria.  

METODOLOGIA

Aquesta formació es desenvolupa mitjançant l’anomenada ‘metodologia del cas’, és a dir, a partir del treball en casos pràctics i reals i mitjançant la realització de treballs pràctics en grup, fórmules que us ajudaran a enfrontar-vos amb les problemàtiques reals dels professionals: com fer que un projecte sigui viable? Com fer-ne la gestió? Com comercialitzar una obra de gran envergadura?

Ja fa uns mesos, l’Escola Sert va aprovar uns itineraris d’especialització en aquelles àrees que s’estan consolidant com a motor de l’activitat econòmica i que presenten un alt potencial d’ocupació. D’aquesta manera, cursar el Postgrau en Direcció Immobiliària juntament amb el de Facility Management permet a l’alumne adquirir el Màster professional en Facility Management amb especialització en Direcció Immobiliària. Aquest itinerari, acreditat pel COAC, reconeix la capacitació dels professionals en àrees complementàries i que generen perfils més competitius.

A QUI VA DIRIGIT

El postgrau va dirigit a arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers, gestors immobiliaris, empresaris, economistes i altres professionals del sector que vulguin especialitzar-se i ser experts en la gestió d’operacions immobiliàries.

Matricula't en aquest postgrau amb un 20% de descompte, per matrícules formalitzades abans del 20 de gener de 2019. 


ARTICLE RELACIONAT
"Direcció immobiliària i arquitecte: un binomi excel·lent". Enllaç

Versió per a imprimirPDF version