Imatge: 
© Mikel Jaso

Curs avançat de Revit (6a edició)

El Curs avançat de Revit és la continuació del curs de Revit en nivell bàsic, que et permet aprofundir en totes les possibilitats de l'eina de Revit. Amb aquest curs, adquiriràs totes les habilitats necessàries per desenvolupar i gestionar un projecte arquitectònic complet amb el programari Autodesk Revit Architecture.

OBJECTIUS
Amb la formació avançada en Revit podràs optimitzar el temps de redacció del projecte arquitectònic. Així mateix, podràs millorar la coherència entre plànols, reduir considerablement el risc d'errors, agilitzar tasques com el còmput de les superfícies i els amidaments, augmentar la precisió dels càlculs i coordinar de forma eficient la informació de les diferents parts del projecte. Al final del curs obtindràs el Certificat oficial d'Autodesk.

A QUI VA DIRIGIT
Aquest curs està dirigit a arquitectes, aparelladors, enginyers, delineants, estudiants o interioristes que necessiten adquirir els coneixements necessaris per desenvolupar projectes amb la metodologia BIM a través de l'aplicació Autodesk Revit.

Durant el curs aprofundiràs en els conceptes i metodologies pròpies del disseny BIM i s'ensenyarà a realitzar una organització avançada de projectes i a gestionar el treball en equip. 

METODOLOGIA
El curs s'impartirà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert de Barcelona i es retransmetrà en directe a través de la videoaula. D'aquesta manera, les classes es poden seguir en directe, amb l'opció de participar amb dubtes i comentaris a través d'un xat, o visualitzar la sessió gravada un cop finalitzada la classe. Les gravacions estaran disponibles per als alumnes durant tot el curs.

El curs inclou exercicis pràctics orientats a consolidar el domini d'aquest programari.


Versió per a imprimirPDF version