Imatge: 
© Pexels

ESCOLA D'ESTIU | Mòdul del curs per a oposicions: Barcelona

La ciutat de Barcelona i el seu estudi formen part del temari específic de les oposicions per a l’Ajuntament de Barcelona. Per això, per completar el Curs de preparació per a oposicions, l’Escola Sert organitza el mòdul ‘Barcelona: una ciutat amb més de 2.000 anys d’història, urbanisme i projectes’ dins l'Escola d'Estiu. 

El coneixement tècnic sobre el desenvolupament urbanístic d’una ciutat com Barcelona, els plans urbanístics i projectes, així com les estratègies de transformació i renovació i les característiques del model de ciutat i la seva configuració en un territori metropolità són alguns dels objectius que persegueix aquest curs.

En el programa d’aquest mòdul, que se celebrarà en tres dies del mes de juliol, es tractaran qüestions com l’evolució urbana de la ciutat des de la seva fundació fins a l’actualitat, passant pel disseny del Pla de l’Eixample, les exposicions de 1888 i 1929, o la transformació de la ciutat amb els Jocs Olímpics de 1992, entre altres.

Aquest curs és un annex del ‘Curs de preparació per a oposicions’ dedicat exclusivament a Barcelona. Es pot cursar com a complement al curs o bé de forma independent, tant si es vol concórrer a les oposicions com si no.

Versió per a imprimirPDF version