Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Disseny d'espais comercials. Retail
Imatge: 
© Pol Viladoms

AJORNAT | Postgrau Projectar l'Espai Comercial del s. XXI. Disseny en Retail

POSTGRAU AJORNAT
L'Escola Sert llança el Postgrau 'Projectar l'Espai Comercial del s. XXI. Disseny en Retail' en resposta a la necessitat de les empreses per tenir professionals formats en la construcció  dels seus espais de venda i en Retail, com a una gran oportunitat laboral d’especialització per als arquitectes.
Aquest programa compta amb l’acreditació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El Retail és el sector econòmic que engloba les empreses especialitzades en la venda de productes o serveis al detall, és l'últim esglaó de la cadena comercial. Així inclou qualsevol cadena de supermercat o gran superfície, moda, restauració o servei al client final.

El Retail és un sector en constant evolució, mogut bàsicament pels canvis en els hàbits dels consumidors i en la revolució tecnològica que estem vivint. Tot i que l'e-Commerce creix cada any, les botigues físiques o espais de consum tradicional segueixen en el centre de la venta, adaptant-se a les noves tendències i donant una major importància a l'experiència d'usuari més enllà del mer moment de la transacció, sent l'escenari central en la relació entre l'empresa, el producte i el client.

Els punts de venda de Retail s'han convertit en l'espai on conflueixen la imatge de marca i d'empresa, les estratègies comercials i marketing, el producte i el client, convertint-lo en un espai d'oci, social i d'experiència única per al client.

És en aquest punt on l'arquitecte aporta valor amb la seva visió global i transversal d'un projecte; des de la concepció, la localització, el disseny, la construcció i l'ús de l'espai.

A qui va dirigit
- Arquitectes que vulguin especialitzar-se en projectes en empreses
  de Retail i construcció d'espais comercials de venda
  • - Altres professionals relacionats amb disseny o Retail que vulguin
      acabar de tenir una visió global 360º

Format
El curs es realitzarà de manera presencial. Les sessions teòriques es podran consultar per vídeo aula, no així el seguiment de les tutories.

20% descompte per a matriculacions fetes abans del 9/10/2018.

Versió per a imprimirPDF version