Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Polítiques d'Habitatge arquitectura formació postgrau
Imatge: 
© Pexels

Postgrau Polítiques d'Habitatge

A l’Escola Sert del COAC ens agrada estar connectats amb la realitat i per això el proper 12 de març posem en marxa un nou postgrau dedicat exclusivament a les Polítiques d’Habitatge.

Un postgrau únic, en objectiu i programa, dins de tot l'Estat Espanyol, dirigit per Josep Casas Miralles, arquitecte, Màster en gestió i valoració urbana; membre de l'European Network of Housing Research (ENHR); i Jordi Bosch Meda, doctor arquitecte, llicenciat en Ciències Polítiques i diplomat en gestió i administració pública; membre de l'European Network of Housing Research (ENHR). 

A QUI VA DIRIGIT

El postgrau s’obre a professionals, tècnics i responsables de l’Administració Pública i/o del Tercer Sector, així com a estudiants universitaris del camp de l’arquitectura i l’urbanisme. Però també a d’altres persones provinents de disciplines relacionades amb l’habitatge com la geografia, la sociologia, l’economia, el dret o la ciència política.

OBJECTIUS

Com es planifiquen les polítiques d’habitatge? Quins aspectes de l’entorn cal tenir en compte? Quines vies de finançament cal cercar per posar-les en marxa? Totes són qüestions que s’abordaran al nou postgrau ‘Polítiques d’Habitatge’.

La formació et permetrà adquirir coneixements teòrics i pràctics que et convertiran en un tècnic expert en polítiques d’habitatge. Al llarg dels cinc mòduls del postgrau, es repassaran totes les fases d’elaboració de les polítiques, des de la planificació fins a l’avaluació, així com els actors que hi intervenen i els mètodes de finançament.

En un moment com l’actual, l’habitatge social i la renovació urbana també hi tindran un paper important. La mirada pluridisciplinar sobre la qüestió habitacional, amb punts de vista que engloben l’arquitectura, la sociologia, el dret i l’economia, o la importància de la rehabilitació com a instrument de millora per a l’entorn urbà construït seran temes d’estudi.

MODALITAT

El postgrau es realitzarà presencialment a les aules de l’Escola Sert de Barcelona, però també es pot seguir online mitjançant el Campus Virtual, des d’on podràs connectar-te a la videoaula i seguir, participar i recuperar les classes.

Aprofita el 20% de descompte a la matrícula fins al 12 de febrer!

Versió per a imprimirPDF version