Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andrés Flajszer

Escola d'Estiu. Les claus del disseny d'espais comercials

El dimarts 26 de juny comença el curs "Les claus del disseny d'espais comercials", dirigit per l'arquitecta Cristina Carvajal.

Una formació molt pràctica

Cada sessió del curs compta amb 1 hora de teoria i 3 hores de workshop. En la primera part, un expert planteja els continguts i en la segona els estudiants treballen en grups sobre una proposta que acabaran exposant als seus companys i, d’aquesta manera, es generaran nous continguts a partir del seu feedback.

En aquesta línia, l’última sessió està dedicada a la visita a un showroom. Els alumnes hi podran observar, analitzar i criticar el que s’ha tractat a dins la classe.

A qui va dirigit?

El curs està enfocat tant a arquitectes com a altres professionals del sector o estudiants que tinguin interès a formar-se en el disseny d’espais comercials.

El contingut

La formació proporcionarà als participants múltiples eines per optimitzar l’entorn dels espais comercials, donar continuïtat i moviment al punt de venda i conèixer visions creatives sobre els aparadors, entre d’altres.

Al llarg de les 6 sessions del curs es tractaran els temes següents:

1. Tendències i estratègies en retail
2. Layout - recorreguts
3. Lighting - llum i color
4. Aparadorisme i Visual Merchandising
5. Branding - marca
6. Sortida a un showroom

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50%.

Per inscriure't o consultar el programa del curs i els preus, clica aquí.

Versió per a imprimirPDF version