Imatge: 
Patrick Perkins from Pexels

ESCOLA D'ESTIU | Feng Shui clàssic pràctic

Aprendre a avaluar un habitatge des de la visió del Feng Shui clàssic és una eina d'anàlisi valuosa per transformar els nostres habitatges o llocs de treball en espais harmònics i saludables. L'observació de la natura i les seves lleis o les transformacions cícliques del temps en són aspectes fonamentals. A l'Escola d'Estiu d'aquest 2019 repetim el curs 'Feng Shui clàssic pràctic', un curs que pretén dissenyar projectes d'arquitectura integrant aquesta tècnica. 

El curs, que començarà el proper 20 de juny, està dirigit a arquitectes i altres professionals que vulguin millorar els aspectes de la vida personal i professional dels seus clients actuant en els seus habitatges. Per això, la formació aposta per als coneixements vinculats a les diverses tendències de Feng Shui, els espais i objectes generadors i inhibidors d'harmonia, l'orientació i ubicació dels habitatges i la distribució dels espais.

El curs es divideix en 5 sessions que combinen la teoria amb la pràctica. A més a més, es faran exercicis pràctics d'aplicació de les diferents tècniques explicades.

Aquest i tots els altres cursos de l'Escola d'Estiu 2019 gaudeixen d'un descompte del 20%Inscriu-te!

Versió per a imprimirPDF version