Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© Mikel Jaso

Escola d'Estiu. Anglès intensiu per a arquitectes. Project presentations & job hunting

El dilluns 2 de juliol tindrà lloc el Curs intensiu d'anglès per a arquitectes: Project presentations and job hunting.

L'objectiu

L'arquitecte podrà augmentar les seves possibilitats de desenvolupar l'exercici professional gràcies a la comunicació efectiva en anglès, desenvolupant el vocabulari i les estructures gramaticals i aprenent a fer servir l'anglès que ja es coneix de manera molt més eficient i eficaç.

El format

L'ensenyament tradicional de l'anglès, desenvolupat a través d'exercicis de gramàtica i vocabulari, pot provocar que l'alumne no es formi en la disciplina específica que necessita. Per això en aquest curs l'estudiant haurà de desenvolupar un projecte, treball, concurs, informe, auditoria, línia de recerca o investigació que ell/a mateix/a pugui estar fent a nivell personal.

Els alumnes prepararan en grups de tres o quatre persones una presentació, de manera que puguin comunicar el seu contingut de manera efectiva a una audiència anglesa internacional.

Al llarg del curs els alumnes aprendran a desenvolupar diferents aspectes vinculats a l'exercici professional a l'estranger: elaboració de Curriculum Vitae, entrevista de feina, exposició d'un projecte o elaboració d'un escrit tècnic.

Requisits

Per al correcte desenvolupament del curs es requereix un mínim coneixement d'anglès (intermediate level). Abans de l'inici del curs es realitzarà una prova de nivell per organitzar el desenvolupament del curs i garantir el màxim aprofitament de tots els alumnes, ajustant el programa al nivell dels alumnes si fos necessari.

Recordem que, com a la resta de cursos de l'Escola d'Estiu, els col·legiats gaudeixen d'un descompte especial del 50%.

Versió per a imprimirPDF version