Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Jornades tècniques: Evitar els errors més freqüents en el projecte i l'obra

L'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) ha organitzat una sèrie de jornades tècniques sobre "Evitar els errors més freqüents en el projecte i en l'obra", per tal de prevenir des d'un punt de vista pràctic els danys en les edificacions d'obra nova o rehabilitació a partir de l'experiència adquirida en l'anàlisi de les causes que els originen.

La jornada anirà a càrrec de l'arquitecte Fernando Bendala, diplomat en Arquitectura Legal i Forense per la Universitat Pompeu Fabra, especialista en lesions de l'edificació i termògraf certificat de nivell 1 (ITC) i tindrà una durada de 14 hores repartides en 4 sessions de tarda, els dies 8, 15 , 22 i 29 de novembre de 2018.

OBJECTIUS:
Mostrar mètodes i pràctiques recomanables durant el projecte i la direcció de les obres perquè el nostre immoble o la nostra rehabilitació pugui tenir una vida útil llarga i satisfactòria.
Es comentaran eines que serveixen per detectar problemes abans que es produeixin; es mostrarà què fer per prevenir-los en el projecte i en la direcció de l'obra, tant si l'edifici és nou com si no.
En relació a les direccions d'obra de rehabilitació es definirà on comencen les responsabilitats de l'arquitecte com a director d'obra i on acaben, mostrant les que li corresponen en absència de director de l'execució de l'obra i de coordinador de seguretat i salut.

Més informació i inscripcions

Versió per a imprimirPDF version