Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Façana de l'escola Sert.

L’entorn digital, més present en el nou programa formatiu 2018-2019 de l’Escola Sert

Imatge: 
Guanyadora del concurs de fotografia de l'Escola d'Estiu de l'Escola Sert © Marta Bou
L’Escola Sert comença el curs 2018-2019 presentant un programa formatiu ambiciós enfocat a la pràctica professional, amb metodologies pedagògiques innovadores i alineat a les tendències del mercat i als sectors en expansió dins la professió.

L’alta qualitat dels programes formatius i els docents experts que els imparteixen són el segell de l’Escola Sert. Des d’aquest mes de setembre i fins a l’Escola d’Estiu del mes de juliol, els arquitectes i altres professionals poden formar-se en un ampli ventall de temàtiques i perfils per a la seva professió, amb l’objectiu de consolidar la seva carrera professional.

L’aprenentatge experiencial i els casos pràctics formen part del programa del centre, que inclou jornades tècniques amb empreses del sector, jornades temàtiques i cursos online i presencials per fomentar la formació continuada. Al mateix temps, l’Escola Sert també ofereix postgraus i màsters per a la formació especialitzada, per tal d’aprofundir en àrees que s’estan consolidant com a motor de l’activitat econòmica com la rehabilitació, el disseny i la sostenibilitat i que, per tant, tenen un alt potencial d’ocupació.


Mobile Learning, comunitats eSert i Campus Virtuals, eines indispensables


L’Escola Sert, a més a més, aposta pels espais digitals com a entorns d’aprenentatge i per això potencia el nou Campus Virtual, on es desenvoluparà tota la formació online del centre, i les Comunitats eSert, un punt de trobada a la xarxa en el qual exalumnes, directors, docents i altres professionals de diverses temàtiques puguin confluir-hi amb l’objectiu de crear un espai de networking.

Aquest curs, la presència del mòbil com a recurs pedagògic serà cada cop més recurrent, amb formacions en disciplines especialitzades i en competències més transversals, que permetran a l’alumne formar-se al ritme que decideixi.

La formació gratuïta, amb la FormaTecA com a principal motor, vol ser un altre pilar per als col·legiats. Amb més de 4.000 usuaris, la FormaTecA es consolida enguany amb les càpsules formatives de temàtiques actuals que engloben des de la gestió a aspectes més tècnics i normatius, tots ells enfocats a la pràctica professional.

Descarrega el programa formatiu 2018-2019.

18/09/2018
Tornar